KOMENTAR

Seminari

Seminar na temu Slobodan protok robe i revizija Novog Pristupa

Pod pokroviteljstvom Evropske Komisije, a u suorganizaciji Odbora Vlade Crne Gore za kvalitet, Ministarstva za ekonomski razvoj, Privredne Komore Crne Gore i Instituta za standardizaciju Crne Gore, u srijedu 24. septembra 2008. godine, u prostorijama PKCG, održan je jednodnevni seminar na temu Slobodan protok robe u EU i EFTA – Novi zakonodavni okvir. Slobodan protok robe je jedna od osnovnih sloboda na kojima se temelji Evropska Unija.

Učesnici na seminaru su od strane predavača, predstavnika Evropske Komisije i EFTA-e, bliže upoznati sa osnovnim principima na kojima se zasniva slobodan protoku robe u Evropskoj Uniji i zemljama EFTA-e, kako u harmonizovanoj tako i u neharmonizovanoj oblasti. Takođe, bilo je riječi i o novom zakonodavnom okviru, tj. reviziji «Novog pristupa».

U cilju upoznavanja zainteresovanih sa predmetnom tematikom, objavljujemo prezentacije sa seminara.

Lista pratećih dokumenata

Radionica - Znacaj standardizacije za MSP.pdf (0.03MB)

SeTi.ME - Prijava.doc (0.08MB)

Osnovan Tehnicki komitet ISME TK 003.pdf (0.08MB)

Okrugli sto.pdf (0.06MB)

Prezentacije sa seminara.rar (3.31MB)

logo.gif" width="84" height="44" style="float:left; padding-right:5px;"/>Mapa Sajta | Linkovi | Kontakt | Vrh stranice |
Autorska prava © Institut za standardizaciju Crne Gore 2008. Sva prava pridržana! Dizajn i razvoj sajta: DAA Montenegro, 2008.