Institut za standardizaciju Crne Gore
Glavni meni

MEST EN ISO 16140-3:2022

Mikrobiologija lanca hrane - Validacija metode - Dio 3: Protokol za verifikaciju referentnih i validovanih alternativnih metoda u jednoj laboratoriji

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)
29.11.2022.

Opšte informacije

60.60     29.11.2022.

ISME

ISME/TK 003 Prehrambeni proizvodi

Evropski standard

07.100.30 Mikrobiologija hrane

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kom želite da dobijete dokument.

Područje rada

Ovaj dokument utvrđuje protokol za verifikaciju referentnih metoda i validiranih alternativnih metoda za primjenu u korisničkoj laboratoriji. Ovaj dokument je primjenljiv za verifikaciju metoda koje se koriste za analizu (detekciju i/ili kvantifikaciju), potvrđivanje i tipizaciju mikroorganizama u: — proizvodima namijenjenim za ljudsku ishranu; — proizvodi namijenjeni za ishranu životinja; — uzorci životne sredine u oblasti proizvodnje hrane i stočne hrane, rukovanja; — uzorci iz faze primarne proizvodnje.

Povezane direktive

Direktive povezane sa ovim standardima

882/2004

Životni ciklus

SADAŠNJE

Objavljeno
MEST EN ISO 16140-3:2022
60.60 Standard je objavljen
29.11.2022.

Povezani projekti

Usvojen od EN ISO 16140-3:2021

Usvojen od ISO 16140-3:2021

Upit za informaciju

Podnesi zahtjev

Pregled

Da biste vidjeli kompletan sadržaj, potrebno je da se prijavite preko svog registrovanog naloga.

Prijavite se